Mergi la conţinutul principal

Începe curăţenia de primăvară în municipiu

Primăria Brăila anunţă că începând de astăzi, 15 martie, declanşează o campanie de curăţenie de primăvară, ce se va desfăşura în trei etape. În prima etapă se vor desfăşura acţiuni de toaletare, curăţenie şi plantare la asociaţiile de proprietari din cartierele Viziru I, Viziru II, Viziru III, Radu Negru, Călăraşi IV şi Ansamblul Buzăului. În etapa a doua vor beneficia de astfel de operaţiuni asociaţiile de proprietari din cartierele Obor şi Hipodrom şi de pe străzile Tineretului, Ghioceilor, Roşiori şi B-dul Dorobanţilor. În ultima etapă vor fi salubrizate condominiile din zona Gării şi din cartierele Vidin şi Islaz.
Acţiunile vor fi desfăşurate sub coordonarea lucrătorilor din cadrul Serviciului Seroplant Brăila. Aceştia vor fi ajutaţi de angajaţii societăţilor de salubrizare RER, "Brai-Cata" şi "Eco". Sunt, însă, invitaţi să se alăture eforturilor de înfrumuseţare a oraşului şi locatarii blocurilor vizate.
În cadrul campaniei se vor realiza curăţenia curţilor şi zonelor verzi din jurul blocurilor, tăierea de corecţie a arborilor, strângerea în grămezi a deşeurilor vegetale, plantări de arbori etc. Gunoiul rezultat va fi ridicat începând de luni, 19 martie, de către operatorul de salubritate arondat fiecărei zone. Primăria anunţă că după acţiunea de salubrizare a spaţiilor verzi va fi semănat gazon în curţile aflate în faţa blocurilor sau în spaţiile interioare ale acestora. "Facem apel ca întreţinerea ulterioară a gazonului să se realizeze de către proprietari sau reprezentanţii asociaţiilor de proprietari", se precizează într-un comunicat al Primăriei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro