Mergi la conţinutul principal

Încep preselecţiile pentru Festivalul «George Grigoriu»

Sâmbătă, de la ora 10.00, la Societatea Română de Radiodifuziune se desfăşoară preselecţia pentru concurenţii români care vor să participe la cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". La această etapă pot participa şi concurenţii brăileni, la fel ca oricare alţii din ţară. Accesul concurenţilor la preselecţie se va face prin intrarea din strada Temişana.
Sunt aşteptaţi foarte mulţi concurenţi, astfel că juriul va avea reale dificultăţi în selectarea celor mai buni şi mai interesanţi candidaţi. Vor fi prezenţi: preşedintele juriului - Marius Ţeicu, Ionel Tudor şi Dan Ioniţă. Candidaţii trebuie să prezinte o creaţie semnată de George Grigoriu şi o altă melodie, la alegere.
Anul acesta festivalul se va desfăşura în perioada 6 - 8 iunie, cu aproximativ două săptămâni mai târziu decât în mod obişnuit, a precizat Maria Puşcaciu, directorul Centrului de Creaţie. Staff-ul festivalului a luat această decizie deoarece în perioada în care ar fi trebuit să se desfăşoare vor fi alegerile europarlamentare. Evenimentul este organizat de Centrul de Creaţie şi Consiliul Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro