Mergi la conţinutul principal

Încep înscrierile la concursul național de pian pentru copii „Virtuozii” Brăila

* organizat de Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu”, concursul este la cea de-a XII-a ediție și va avea loc în data de 27 aprilie 2021 * înscrierile se pot face până pe 21 aprilie

 

În data de 27 aprilie 2021 se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Concursului Național de Pian pentru Copii “VIRTUOZII” (în format online, cu caracter de excepție), eveniment organizat de Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și Primăriei Municipiului Brăila.

Chiar dacă evenimentul se va desfășura în mediul online, va fi un prilej de punere în valoare a tinerilor care studiază pianul în instituții de stat sau/și particulare.

Concursul se adresează tinerilor interpreți cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani care studiază pianul în instituții de învățământ de stat și/sau particulare, fiind structurat în două secțiuni - interpretare instrumentală și duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secțiuni se admit lucrări de divertisment, reducții și transcripții. Nu se percepe taxă de înscriere.

Juriul include personalități consacrate ale vieții muzicale românești, alături de profesori proveniți din licee de artă și școli populare de artă din țară.

Înscrierile pentru concurs se fac până la data de 21 aprilie 2021, pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, iar detalii se pot obține pe www.vespasianlungu.ro.

Evenimentul se înscrie în seria de manifestări dedicate aniversării a 70 de ani de la înființarea Școlii Populare de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro