Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A încasat amendă pentru că a refuzat să se legitimeze

poliţiştii locali l-au sancţionat pe un conducător auto depistat pe Calea Călăraşilor, care încălcase Codul Rutier, însă nu a vrut să spună cine este • un alt şofer nu s-a prezentat la Poliţia Locală, deşi primise notificare, iar asta i-a adus o amendă

 

Nu spui cine eşti, încasezi amendă. Poliţiştii locali au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 600 lei, pentru refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală.

Un tânăr, în vârstă de 25 ani, din Brăila, a primit amendă în valoare de 300 lei. El a fost depistat pe Calea Călăraţilor, intersecţie cu str.Ana Aslan, iar în calitate de conducător auto a refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii sale sau de a se legitima cu actul de identitate la cererea justificată a poliţiştilor locali aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu. I s-au solicitat date personale în vederea clarificării situaţiei privind încălcarea prevederilor OUG 195/2002 (Cod Rutier).

Un alt bărbat, de 36 ani, a primit amendă în valoare de 300 lei,        întrucât, în calitate de proprietar al auto marca Volkswagen cu nr. de înmatriculare B-22-ETC,  a refuzat să se prezinte la sediul Poliţiei Locale Brăila, la invitaţia justificată a poliţiştilor, în vederea clarificării situaţiei privind încălcarea prevederilor Legii nr.421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public.
Categorie articol: 

Comentarii