Mergi la conţinutul principal

Încălţăminte fără acte, găsită într-un garaj

Garaj burduşit cu încălţăminte, poşete şi geci din fâş, toate fără acte de provenienţă. Marfa în valoare de aproximativ 200.000 de lei a fost confiscată de poliţişti.
În urma unei percheziţii domiciliare, efectuată în week-end la locuinţa lui Gheorghe C., din municipiu, într-un garaj au fost găsite peste 3.000 de perechi de încălţăminte, 100 de poşete, de diferite dimensiuni, 28 perechi pantaloni din fâş şi 10 geci din fâş. Pentru marfa în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative. Poliţiştii au stabilit că bunurile aparţin lui Laurenţiu P. (50 de ani), din municipiu, acestea fiind indisponibilizate şi lăsate în custodie. "Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Mărfuri fără documente de provenienţă au mai fost descoperite şi în judeţ. Vineri, de exemplu, agenţii de la Postul de Poliţie Surdila Găiseanca l-au depistat în trafic, pe DN 2B, în localitate, pe Mihai S. (20 de ani), din comuna Sapoca, judeţul Buzau, care transporta cu autoutilitara peste o tonă de ceapă, în valoare de aproximativ 600 de lei. Buzoianul nu avea documente de provenienţă a încărcăturii. El s-a ales cu o amendă, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicată), iar legumele au fost confiscate şi predate unei societăţi de profil.
În aceeaşi zi, poliţişti de la Biroul Proximitate au efectuat 7 percheziţii domiciliare la persoane despre care existau indicii că deţin unelte de pescuit ilegale şi bunuri de contrabandă. Poliţiştii au găsit la domiciliile lui Tudorel M. şi Mihai P., ambii din municipiu, 6 plase monofilament, respectiv, o plasă de pescuit monofilament, deţinute ilegal. Acestora li s-au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de plase de pescuit tip monofilament. Cele 7 plase au fost ridicate în vederea confiscării.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro