Mergi la conţinutul principal

Încăierare între două muncitoare la Yazaki

• Mariana Ene, în vârstă de 27 de ani, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe • în septembrie anul trecut, ea şi-a lovit colega de serviciu peste faţă, provocându-i leziuni ce au necesitat 9 zile de îngrijiri medicale • agresiunea s-a petrecut în incinta fabricii

 

O tânără angajată în funcţia de operator cablaje la SC Yazaki SRL Brăila a fost pusă sub acuzaţie şi trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Mariana Ene, în vârstă de 27 de ani, este acuzată că şi-a lovit de mai multe ori colega de serviciu în zona feţei cu o perie pe care o folosea la locul de muncă, pe motiv că ar fi plecat acasă cu două minute înainte de finalizarea programului de lucru. Victima agresiunii a avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în ziua de 28 septembrie 2017, brăileanca Cristina C. a depus o plângere penală la Poliţia Municipiului Brăila, prin care sesiza faptul că a fost agresată de colega ei de serviciu, Mariana Ene, în timp ce se aflau în incinta fabricii.

Încăierarea între femei s-a petrecut în seara zilei de 20 septembrie 2017. Inculpata Mariana Ene şi partea vătămată Cristina C. sunt colege de serviciu şi lucrează ca operator cablaje. La un moment dat, s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Pe fondul unei discuţii contradictorii generate de nerespectarea programului de lucru, cele două femei s-au jignit reciproc, după care inculpata a lovit-o în zona feţei cu o perie de lemn pe care o folosea la bancul de lucru. Persoana vătămată s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila (...)”, precizează procurorul de caz.

Potrivit actului medico-legal emis ulterior de SJML Brăila, victima a prezentat leziuni traumatice care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Fiind audiată, brăileanca bătută de colegă a precizat că, în seara zilei cu pricina, în jurul orei 23:30, se pregătea să plece de la serviciu. În drum spre vestiar, a fost acostată de inculpata Mariana Ene, care i-a reproşat faptul că “a plecat de la serviciu cu două minute mai devreme” (!) adresându-i, totodată, cuvinte jignitoare. Cristina C. a reacţionat în acelaşi mod, jignindu-şi colega, după care aceasta a pus mâna pe o perie de lemn şi a lovit-o în figură. Reprezentantul acuzării precizează: “Fiind audiată, inculpata a recunoscut şi a regretat cele întâmplate, declarând că a lovit-o pe colega sa deoarece aceasta ar fi generat conflictul. Astfel, ea a arătat că persoana vătămată i-a tras o palmă şi că a apucat-o de păr. Atunci, ea a ţinut-o de mână şi, cu mâna dreaptă în care avea o perie de lemn, a lovit-o de mai multe ori în zona feţei”.

Victima a negat că ar fi agresat-o pe inculpata Mariana Ene, confirmând însă faptul că i-a adresat acesteia cuvinte jignitoare. Cazul se află acum în atenţia magistraţilor de la Judecătoria Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro