Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încăierare între două muncitoare la Yazaki

• Mariana Ene, în vârstă de 27 de ani, a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe • în septembrie anul trecut, ea şi-a lovit colega de serviciu peste faţă, provocându-i leziuni ce au necesitat 9 zile de îngrijiri medicale • agresiunea s-a petrecut în incinta fabricii

 

O tânără angajată în funcţia de operator cablaje la SC Yazaki SRL Brăila a fost pusă sub acuzaţie şi trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Mariana Ene, în vârstă de 27 de ani, este acuzată că şi-a lovit de mai multe ori colega de serviciu în zona feţei cu o perie pe care o folosea la locul de muncă, pe motiv că ar fi plecat acasă cu două minute înainte de finalizarea programului de lucru. Victima agresiunii a avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în ziua de 28 septembrie 2017, brăileanca Cristina C. a depus o plângere penală la Poliţia Municipiului Brăila, prin care sesiza faptul că a fost agresată de colega ei de serviciu, Mariana Ene, în timp ce se aflau în incinta fabricii.

Încăierarea între femei s-a petrecut în seara zilei de 20 septembrie 2017. Inculpata Mariana Ene şi partea vătămată Cristina C. sunt colege de serviciu şi lucrează ca operator cablaje. La un moment dat, s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Pe fondul unei discuţii contradictorii generate de nerespectarea programului de lucru, cele două femei s-au jignit reciproc, după care inculpata a lovit-o în zona feţei cu o perie de lemn pe care o folosea la bancul de lucru. Persoana vătămată s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila (...)”, precizează procurorul de caz.

Potrivit actului medico-legal emis ulterior de SJML Brăila, victima a prezentat leziuni traumatice care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Fiind audiată, brăileanca bătută de colegă a precizat că, în seara zilei cu pricina, în jurul orei 23:30, se pregătea să plece de la serviciu. În drum spre vestiar, a fost acostată de inculpata Mariana Ene, care i-a reproşat faptul că “a plecat de la serviciu cu două minute mai devreme” (!) adresându-i, totodată, cuvinte jignitoare. Cristina C. a reacţionat în acelaşi mod, jignindu-şi colega, după care aceasta a pus mâna pe o perie de lemn şi a lovit-o în figură. Reprezentantul acuzării precizează: “Fiind audiată, inculpata a recunoscut şi a regretat cele întâmplate, declarând că a lovit-o pe colega sa deoarece aceasta ar fi generat conflictul. Astfel, ea a arătat că persoana vătămată i-a tras o palmă şi că a apucat-o de păr. Atunci, ea a ţinut-o de mână şi, cu mâna dreaptă în care avea o perie de lemn, a lovit-o de mai multe ori în zona feţei”.

Victima a negat că ar fi agresat-o pe inculpata Mariana Ene, confirmând însă faptul că i-a adresat acesteia cuvinte jignitoare. Cazul se află acum în atenţia magistraţilor de la Judecătoria Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii