Mergi la conţinutul principal

Încăierare între cumnaţi

Pe fondul consumului de alcool, un brăilean de 30 de ani a provocat distrugeri autoturismului "Citroen Xsara", ce aparţine cumnatului său.
În ziua de 7 iulie, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea unui scandal produs în parcarea unui bloc situat pe strada Griviţei. Jandarmii au fost solicitaţi ca urmare a unui apel la numărul unic de urgenţă 112. "La faţa locului a fost depistat Iulian S., de 30 ani, din Brăila, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat distrugeri autoturismului marca «Citroen Xsara», ce aparţine cumnatului său. Bărbatul în cauză a fost observat la autoturismul respectiv chiar de cumnatul său, aflat în balconul apartamentului unde locuieşte", a precizat plt. maj. Sorin Neftode din cadrul Jandarmeriei Brăila.
În momentul în care acesta a vrut să afle motivul pentru care i-a fost distrusă portiera, Iulian S. i-a adresat expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă. Jandarmii au aplanat starea conflictuală dintre cei doi şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbatul turbulent, cu amendă de 200 lei. Pentru paguba produsă cumnatului prin distrugerea maşinii, acestuia i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro