Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încăierare în stradă între 4 tineri, pe strada Pietăţii. Unul ar fi fost lovit cu cuţitul

* marţi dimineaţă, poliţiştii au intervenit în forţă pentru a-i linişti pe câţiva tineri care s-au luat la ceartă şi chiar la bătaie * un brăilean a ajuns la spital, fiind atacat se pare cu cuţitul, potrivit unor surse

 

 

Scandal în cartier Hipodrom, între patru tineri. Unul a ajuns la spital, fiind se pare atacat cu un cuţit. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac anchetă.

Potrivit poliţiştilor, la data de 19 mai, la ora 7.35, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Pietăţii există un conflict între mai multe persoane. La faţa locului poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat 4 persoane , cu vârste între 23 şi 32 de ani , unul dintre tineri fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind agresionat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

 

Un alt incident a fost consemnat vineri,  15.05.2020, orele 21.00, când un brăilean de 47 de ani a sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla staționat într-un autoturism, pe Calea Călărașilor, în dreptul Parcului Caporalul Mușat, a fost agresionat de către mai multe persoane necunoscute. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii