Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă un succes pentru CS Făurei

• formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă s-a impus cu 1-0 în partida cu  Înainte Modelu • Stelian Nicoliţă a marcat golul victoriei

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a câştigat al şaptelea meci din acest sezon competiţional, după ce a trecut cu 1-0, pe teren propriu de Înainte Modelu şi cu alte cinci partide încheiate la egalitate, a acumulat 26 de puncte şi se află pe locul al 9-lea în clasamentul Seriei a II-a.

Cu toate că Înainte Modelu a făcut această deplasare fără patru titulari, a reuşit să nu primească gol până în minutul 55, moment al partidei în care echipa gazdă a deschis scorul, după ce Agache a centrat în careul oaspeţilor, iar Stelian Nicoliţă a l-a învins pe portarul Voicu.

Oaspeţii au încercat de câteva ori să declanşeze contraatacuri ca să surprindă apărarea gazdelor însă CS Făurei s-a apărat foarte bine şi la rândul ei a periclitat şi în cea de a doua repriză poarta celor de la Modelu.

Pe ansamblu, formaţia coordonată de fostul internaţional stelist, Bănel Nicoliţă, putea câştiga la un scor confortabil însă Stelian Nicoliţă, Puşcaşu şi Roată au irosit cu seninătate câteva mari ocazii create de colegii lor.

Vă reamintim că partida tur disputată la Modelu s-a încheiat cu victoria cu 2-1 a formaţiei din Făurei, golurile fiind marcate atunci de Puşcaşu şi Drezaliu.  

În etapa următoare, CS Făurei va juca în deplasare, la Axiopolis Cernavodă.

CS Făurei: Stavrev – Mocanu, Drezaliu, Apostol, Agache (min. 91: Dragomir) - Bârsănel, B. Nicoliţă, Roată - Iliescu, Puşcaşu, S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii