Mergi la conţinutul principal

Încă un personaj din „Game of Thrones" vine la Bucureşti

Gemma Whelan, actriţa care îi dă viaţă Yarei Greyjoy în producţia considerată cel mai de succes serial al momentului - „Urzeala Tronurilor" („Game of Thrones"), vine la Bucureşti la East European Comic Con, eveniment care se desfăşoară între 27 şi 29 mai, la Romexpo, informează organizatorii, citaţi de Digi24.
Actriţa se alătură colegilor săi de platou din „Game of Thrones" care vor fi prezenţi la Bucureşti - Charles Dance (Tywin Lannister) şi Daniel Portman (Podrick Payne).
La eveniment vor participa şi alţi actori de la Hollywood: Mark Pellegrino („Supernatural", „Lost"), Sylvester McCoy („Dr. Who", „The Hobbit"), David Anders („Vampire Diaries", „Once Upon A Time"), potrivit organizatorilor.
„Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate încă de la prima apariţie ca Yara Greyjoy, fiica fidelă a lui Balon şi sora neînfricată şi îndrăzneaţă a lui Theon. Calităţile sale de războinică o recomandă ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabilă să lupte până la capăt pentru a obţine ceea ce îşi doreşte", se arată în comunicat.
Gemma Whelan a mai interpretat roluri în diverse seriale TV precum „Sibings", „10 Minutes Tales", „Uncle". Actriţa a jucat şi în filmul „Gulliver's Travels", cu Jack Black şi Jason Segel în rolurile principale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro