Mergi la conţinutul principal

Încă un pas important pentru menţinerea în Liga a III-a

După două situaţii irosite de Baicu şi Lupu în primele minute de joc, Viitorul Însurăţei a deschis scorul, la capătul primului sfert de oră, Vioreanu l-a lansat în adâncime pe Marius Lupu, iar vârful de atac transferat de la CF Brăila în această iarnă a şutat la colţul lung fără speranţe pentru portarul oaspeţilor.

Până la pauză gazdele au atacat în permanenţă careul advers, însă Gigel Costache, Lupu, Moldoveanu şi Baicu au ratat majorarea scorului.
Contrar cursului jocului, la trei minute de la reluare, la singura ocazie a lor, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Ungureanu.
Bucuria celor de la Chirnogi a ţinut însă foarte puţin pentru că după o serie de trei atacuri consecutive, Lupu (min. 53), la capătul unei acţiuni personale, a reuşit să marcheze pentru 2-1, iar scorul final al partidei, 3-1 pentru Viitorul Însurăţei, a fost stabilit de Marius Coman încă din minutul 61.
Până la finalul partidei jocul s-a derulat într-un singur sens, spre poarta celor de la Chirnogi, însă tabela a rămas nemodificată, cu toate că pe rând, Lupu, Costache, Baicu şi Vasilache s-au aflat în situaţii foarte bune de a marca.
În urma acestui succes Viitorul Însurăţei se menţine pe locul al 13-lea, iar şansele de a rămâne în acest eşalon au crescut substanţial.

Viitorul: Tudor - Lupaşcu, Muşat, Paraschiv, A. Coman - Cheleş, Vioreanu, Costache, Moldoveanu - Lupu, Baicu.
În repriza a doua au mai evoluat Pascu, M. Coman, Vasilache şi Huţu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro