Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă un pas important pentru menţinerea în Liga a III-a

După două situaţii irosite de Baicu şi Lupu în primele minute de joc, Viitorul Însurăţei a deschis scorul, la capătul primului sfert de oră, Vioreanu l-a lansat în adâncime pe Marius Lupu, iar vârful de atac transferat de la CF Brăila în această iarnă a şutat la colţul lung fără speranţe pentru portarul oaspeţilor.

Până la pauză gazdele au atacat în permanenţă careul advers, însă Gigel Costache, Lupu, Moldoveanu şi Baicu au ratat majorarea scorului.
Contrar cursului jocului, la trei minute de la reluare, la singura ocazie a lor, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Ungureanu.
Bucuria celor de la Chirnogi a ţinut însă foarte puţin pentru că după o serie de trei atacuri consecutive, Lupu (min. 53), la capătul unei acţiuni personale, a reuşit să marcheze pentru 2-1, iar scorul final al partidei, 3-1 pentru Viitorul Însurăţei, a fost stabilit de Marius Coman încă din minutul 61.
Până la finalul partidei jocul s-a derulat într-un singur sens, spre poarta celor de la Chirnogi, însă tabela a rămas nemodificată, cu toate că pe rând, Lupu, Costache, Baicu şi Vasilache s-au aflat în situaţii foarte bune de a marca.
În urma acestui succes Viitorul Însurăţei se menţine pe locul al 13-lea, iar şansele de a rămâne în acest eşalon au crescut substanţial.

Viitorul: Tudor - Lupaşcu, Muşat, Paraschiv, A. Coman - Cheleş, Vioreanu, Costache, Moldoveanu - Lupu, Baicu.
În repriza a doua au mai evoluat Pascu, M. Coman, Vasilache şi Huţu.
Categorie articol: 

Comentarii