Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă un mort în tragedia de la Cabana Stejaru

Încă o victimă din tragedia rutieră de ieri a decedat la spital. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Tichileşti, care fusese politraumatizată complet şi suferise leziuni grave la coloana cervicală, torace, abdomen, plus o fractură de femur. Din păcate, medicii nu au reuşit să o mai ţină în viaţă.
Celelalte două persoane care au ajuns la reanimare sunt în stare stabilă, iar alte două victime au fost deja externate. O altă femeie a rămas internată la Secţia Ortopedie, cu o fractură de femur.
În urma cercetărior efectuate, poliţiştii au stabilit că tragedia de ieri s-a produs din cauza unor defecţiuni la sistemul de direcţie a autoturismului Matiz, mai exact explozia roţii din stânga faţă a Matizului. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un Mitsubishi, ce venea pe contrasens, condus de un bărbat de 48 de ani, din oraşul Ianca.
După cum ne-a precizat subinspector Laura Dan, din cadrul IPJ Brăila, victime în accident au fost o femeie de 38 de ani, din Tichileşti, alta în vârstă de 52 de ani, din Brăila, alte două victime, tot femei, având vârste de 54 şi 51 de ani, ambele fiind tot din municipiu. Cele patru femei erau în Matiz, după cum v-am informat, însă au fost şi două victime din cealaltă maşină. Este vorba despre doi bărbaţi, respectiv şoferul de 48 de ani şi un pasager, de 30 de ani, din Brăila.
Pe larg întregul film al tragediei în articolul Explozie Mortală.
Categorie articol: 

Comentarii