Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Incendieri in lant a modulelor de colectare selectiva a deseurilor. Dupa cel de sambata seara, a mai fost incendiat unul si astazi

STIRE ACTUALIZATA  Astazi, in jurul orei 11.30, a mai fost incendiat un modul pentru colectare deseuri, in cartierul Calarasi IV, Str. Constantin Nottara. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

 

STIRE INITIALA Un modul pentru colectarea selectiva a deseurilor a fost incendiuat, sambata seara, in zona Buzaului. Acesta era amplasat pe strada Calugareni, intr-o parcare recent reabilitata de Primarie.

 

Este al doilea astfel de modul incendiat in ultima perioada, dupa cel caruia i s-a dat foc in cartierul Hipodrom, zona Ascunsa. Primarul Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care face apel la cetateni sa se implice in prinderea celui vinovat. Mesajul este insotit de un scurt film facut in timp ce pompierii se straduiau sa stinga modulul incendiat sambata seara.

 

"Din pacate, unii se pot civiliza doar cu forta. Va rog mult sa ne ajutati si sa il prindem pe cel care isi bate joc de banii brăilenilor din taxe si impozite. Aceste module moderne si elegante costa. Cu cat el va distruge mai multe cu atat ne va costa mai mult. Nu putem lăsa un astfel de individ in libertate. Avem nevoie de implicare. Îi rog pe cei care au detalii sau imagini cu individul sa-mi trimita mesaj privat. Nu putem monta mii de camere in tot orasul. Ne putem implica si cand observam fapte antisociale sa luam atitudine. Multumesc anticipat", a scris primarul.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii