Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă un deces COVID la Brăila. Nu s-au mai consemnat noi infectări

* un bărbat de 89 de ani, cu multiple comorbidități, acesta fiind diabetic și cardiac, a decedat * numărul brăilenilor infectați cu Covid este la acest moment de 227, adică 220 de persoane infectate, la fel ca în ziua anterioară, plus 7 decedați

 

 

 

Un alt brăilean a pierdut lupta cu viața, din cauza COVID -19. Un bărbat de 89 de ani, cu multiple comorbidități, acesta fiind diabetic și cardiac, a decedat. Numărul brăilenilor infectați cu Covid este la acest moment de 227, adică 220 de persoane infectate, la fel ca în ziua anterioară, plus 7 decedați.

Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Brăila, pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, la data de 1 iulie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 1.206 de persoane, aflate în izolare voluntară și 24 de persoane care se află în carantină institutionalizată. Conform raportării Direcției de Sănătate Publică, de la începutul pandemiei, la Brăila 220 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 117 au fost externate (vindecate și asimptomatice). Alți 103 pacienți sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Brăila. Numărul decedaților a crescut: 9 pacienți au decedat, respectiv 7 confirmați în Brăila și 2 în Galați.

Se menționează faptul că 10.296 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 1.198 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

În ceea ce privește raportarea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ziua de 30 iunie, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.194 de persoane și a 17 societăți comerciale.
Categorie articol: 

Comentarii