Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o zi fără persoane decedate din cauza infecţiei COVID, la Brăila

la data de 15 septembrie, au fost 11 cazuri nou confirmate cu coronavirus şi zero persoane decedate • numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei este 2.093, iar al persoanelor decedate 92

 

La Brăila, veştile bune cu privire la decesul din cauza virusului SARS - COV 2 continuă. Marţi a fost a patra zi când nu s-a înregistrat vreo persoană decedată, asta după ce sâmbătă, duminică şi luni, numărul deceselor au fost tot zero.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, la data de 15 septembrie au fost 11 cazuri nou confirmate şi zero persoane decedate. Numărul total al persoanelor confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 2.094, iar al persoanelor decedate - 92.

Marţi, 441 de persoane erau în carantină la domiciliu, 32 persoane în izolare la domiciliu şi 137 persoane internate în spitale. Din totalul de 2.094 persoane confirmate, 55 sunt din alte judeţe.

În ziua de 14 septembrie, poliţiştii, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, au continuat acţiunile de verificare pe raza judeţului Brăila, în mijloacele de transport în comun, taxiuri, dar şi mijloacele companiilor care asigură transportul angajaţilor la muncă. Au fost verificate şi societăţi comerciale,  respectiv marketuri, supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, pieţe şi târguri. Poliţiştii au acţionat în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS - COV 2. În numai 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 602 persoane şi 11 societăţi comerciale.

Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 au fost pentru nerespectarea măsurilor impuse prentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid - 19. Alte 3 sancţiuni s-au aplicat pentru nerespectarea legii 61/1991 privind fapte de încălcare a normelor de ordine şi linişte publică.

Poliţiştii au efectuat şi două acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 90 de persoane şi oprite în trafic pentru verificări 57 de vehicule. Au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3.000 lei.
Categorie articol: 

Comentarii