Mergi la conţinutul principal

Încă o viaţă salvată de aparatura clinicii «Kaliophion Medical»

• din nou o brăileancă a ieşit învingătoare în lupta cu cancerul de sân • dr. Claudiu Leonida i-a descoperit la sânul drept o tumoră de 6,9 mm, ce părea a fi malignă • acesta i-a recomandat femeii să facă investigaţii suplimentare şi să o extirpe • ajunsă la Bucureşti, doctorii i-au confirmat temerile dr. Leonida, iar pacienta a intrat în operaţie • cazul a fost unul fericit, cancerul fiind descoperit în fază incipientă

 

O brăileancă în vârstă de 67 de ani a ieşit învingătoare în lupta cu cancerul de sân. Dr. Claudiu Leonida i-a descoperit la sânul drept o tumoră de dimensiunea unui bob de mazăre şi i-a recomandat să meargă în capitală pentru a o extirpa, deoarece boala se află în stadiu incipient. Femeia i-a ascultat sfatul, iar în toamna anului 2016 s-a operat.

Brăileanca ne-a povestit că a fost tot timpul atentă cu starea sa de sănătate şi, periodic, mergea la controale medicale. Aflând de cabinetul “Kaliophion Medical” şi de dr. Claudiu Leonida, s-a programat la un control de rutină, fapt care putem spune că i-a salvat viaţa. “Am ajuns la clinică la ora stabilită şi, după ce mi-a adresat câteva întrebări referitoare la istoricul meu medical, am început ecografia. După efectuarea ambelor etape de ecografie, domnul doctor mi-a spus că în sânul drept se observă o tumoră cât un bob de mazăre, de doar 6,9 milimetri, pe care o suspectează că este malignă, având în vedere aspectul imaginilor ecografice şi că trebuie urgent investigată suplimentar, apoi extirpată, datorită faptului că are o dimensiune foarte mică”, a povestit pacienta.

 

Succesul este rezultatul combinării muncii doctorului cu tehnologia de ultimă generaţie din clinică

Femeia s-a declarat surprinsă de vestea primită, însă a avut încredere în medic, pentru că a auzit o sumedie de păreri pozitive a adresa acestuia. A pornit pe calea recomandată de dr. Claudiu Leonida şi nu a greşit. “M-am programat la Bucureşti, la Institutul Oncologic «Al. Trestioreanu», unde, în urma altor investigaţii, suspiciunea domnului doctor Leonida s-a confirmat şi am fost operată în octombrie 2016 de cancer la sân. Deoarece tumora a fost cât bobul de mazăre, nu a fost necesară scoaterea sânului, ci a fost suficientă numai scoaterea zonei din sân în care se afla tumora. Povestea mea nu este ceva spectaculos în sine, dar finalul da! Datorită faptului că am ales anul trecut să îmi efectuez investigaţia la domnul doctor Claudiu Leonida, mi-a fost oferită şansa de a fi diagnosticată într-o fază incipientă cu această boală, cancerul de sân, şi implicit de a rezolva rapid problema, înainte de a se agrava situaţia – mărirea tumorii, afectarea ganglionilor, metastaze. Chiar dacă au mai fost şi alte paciente ale domnului doctor care au avut relativ aceeaşi poveste, eu mi-am dorit să-mi fac public cazul. De ce? Pentru că îmi doresc să evidenţiez că toate aceste paciente nu au fost nişte situaţii «norocoase», ci rezultatul asocierii între tehnologie şi profesionalism, efort şi muncă din partea domnului doctor, pentru binele nostru, al pacientelor. Şi să reamintesc tuturor femeilor că prevenţia este singura armă eficientă împotriva acestei boli, care, depistată în faze incipiente, este mai puţin chinuitoare, atât din punct de vedere al medicilor, cât şi al pacientelor”, a conchis brăileanca.

Tot cu această ocazie, brăileanca doreşte să mai transmită un mesaj tuturor femeilor: să nu ignore sfaturile medicilor şi să efectueze controale anuale, pentru că aceste investigaţii de rutină pot salva vieţi şi chiar să scutească pacientele de multe chinuri şi suferinţe. Iar la “Kaliophion Medical”, pe lângă investigaţii, veţi primi explicaţii şi îndrumare, atunci când aveţi nevoie.

Programările la clinica “Kaliophion Medical” se pot face la numărul de telefon 0729.580.509 sau direct pe pagina de Facebook “Kaliophion Medical”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro