Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o revenire la HC Dunărea

• interul Nataşa Krnic a semnat cu gruparea brăileană • în sezonul 2016-2017, aceasta a avut un rol important la obţinerea titlului de vicecampioană naţională de către HC Dunărea

 

Jucătoare polivalentă care poate să acopere toate posturile de la linia de 9 metri, Nataşa Krnic va juca, din nou, din sezonul viitor, în culorile clubului HC Dunărea Brăila.

Născută pe 7 august 1987, Natasa Krnic a jucat la echipele spaniole AKABA BeraBera (2006-2009), Elche-Mustang (2009-2011), Mar Alicante (2011-2012) şi la echipa poloneză Vistal Laczpol Gdynia (2012-2013) inainte de a se transfera la CSM Cetate Deva. Ea poate juca pe orice post la linia de 9 metri şi chiar dacă este dreptace aceasta poate evolua foarte bine şi pe inter dreapta dar şi în centru, acolo unde are o mare viziune asupra jocului. Nataşa Krnic va fi componentă importanta a lotului echipei brăilene, atât pentru faza de atac dar şi pentru cea de aparare.

Handbalista a mai evoluat în Liga Naţională la Măgura Cisnădie, Danubius Galaţi şi HCM Râmnicu Vâlcea. În sezonul competiţional 2016-2017 aceasta a avut un rol important la obţinerea titlului de vicecampioană naţională de către HC Dunărea.

“Mă bucur că mă întorc la Brăila. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă şi să pot evolua la capacitate maximă. Este foarte important să formăm o echipă competitivă şi să luptăm împreună pentru a face performanţă. Vom munci din greu pentru a avea rezultate notabile şi îi aşteptăm pe brăileni alături de noi”, a declarat Nataşa Krnic.

Vă reamintim că, de la începutul acestei luni, HC Dunărea are un antrenor nou, pe Dumitru Berbece, legenda vie a echipei Steaua Bucureşti dar şi tehnician cu rezultate deosebite. De asemenea, clubul de handbal a reuşit să formeze şi echipa a doua, cea care va evolua în Divizia A şi care va avea în componenţă cele mai valoroase jucătoare de la echipele de junioare ale Liceului cu Program Sportiv Brăila. Handbalistele care vor termina junioratul la LPS îşi vor continua activitatea la HC Dunărea sub bagheta unui antrenor brăilean cu rezultate deosebite în handbalul juvenil dar şi la echipa de senioare, Cristian Preda.
Categorie articol: 

Comentarii