Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o numire de la Brăila în Guvernul Grindeanu: Carmelia Dragomir Bălănică, fost consilier al primarilor Simionescu și Dragomir, secretar de stat la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

* decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial * aceasta a demisionat din fotoliul de consilier județean și se află deja la Minister

 

Fostul consilier al primarilor Simionescu și Dragomir, iar din vara anului 2016 consilier județean, Carmelia Dragomir Bălănică, a fost numită, recent, ca vicepreședinte cu rang de secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial. Contactată de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” Carmelia Bălănică se afla deja la Minister și a confirmat că a demisionat din poziția de consilier județean și din celelalte funcții deținute la Brăila.

Sunt deja la Minister și încercăm să demarăm lucrurile”, a afirmat aceasta, precizând că are specializare în domeniul în care a fost numită.

Potrivit deciziei semnate de premierul Sorin Grindeanu pe 19 aprilie, Carmelia Mariana Dragomir Bălănică exercită în prezent atribuțiile președintelui ”cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii”.
Categorie articol: 

Comentarii