Mergi la conţinutul principal

Încă o lună de arest pentru şoferul din Jirlău care a provocat un accident mortal

Judecătoria Făurei a prelungit măsura preventivă faţă de Dumitru Andronic, de 18 ani, care a condus băut şi fără permis, provocând un accident care i-a adus sfârşitul unui băiat de 16 ani

 

Şoferul de 18 ani, din comuna Jirlău, care a condus băut şi fără permis, provocând un accident soldat cu decesul unui tânăr de 16 ani, a mai primit o lună de arest. La data de 3 septembrie, Judecătoria Făurei a admis propunerea Parchetului şi a prelungit durata măsurii arestării preventive a inculpatului Andronic Dumitru, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2018 şi până la data de 05.10.2018 inclusiv. Inculpatul a formulat deja contestaţie.

La data de 7 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Andronic pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea fără permis de conducere, măsura fiind admisă.  Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 4/5 august 2018, Andronic Dumitru a condus autoturismul Opel Corsa, în care se mai aflau patru tineri, pe un drum public de pe raza localităţii Jirlău, din judeţul Brăila, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o îmbibaţie alcoolică de 1,40 grame la mie alcool pur în sânge. Şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare a autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, rezultând decesul victimei D.D.I., în vârstă de 16 ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Şoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat la domiciliul său din localitatea Jirlău.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro