Mergi la conţinutul principal

Încă o căsătorie din interes. O ucraineancă şi-a “cumpărat” soţ la Brăila

poliţiştii de la Imigrări au refuzat să îi prelungească dreptul de şedere unei tinere de 24 de ani, din Ucraina • asta după ce au constatat casătoria de convenienţă cu un român, pe care tânăra din Ucraina l-a cunoscut pe facebook

 

Nu numai bărbaţii din alte ţări îşi caută neveste pe la Brăila, ci şi femeile sunt la “vânătoare” de soţi. O tânără din Ucraina a încheiat o căsătorie de convenienţă, evident în scopul de a avea drept de şedere în ţara noastră. Poliţiştii de la Imigrări i-au dat femeii planurile peste cap.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au refuzat prelungirea dreptului de şedere temporară pe teritoriul României unei tinere de 24 de ani, din Ucraina. Ea îşi luase un soţ român, din interes. Cei doi au declarat că s-au cunoscut în luna iulie 2017, prin intermediul unei reţele de socializare, iar în luna decembrie a anului trecut, femeia a venit în România şi, după câteva săptămâni, cei doi s-au căsătorit.

La începutul lunii februarie 2018, tânăra s-a prezentat, cu documentele necesare, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila şi a solicitat prelungirea dreptului de şedere în scop de reîntregirea familiei. “Conform procedurilor, poliţiştii de imigrări au început verificările în cazul celor doi soţi, în cadrul cărora au fost efectuate vizite la domiciliul conjugal declarat, discuţii cu persoane din anturajul acestora şi alte activităţi relevante în stabilirea situaţiei reale. Întrebările adresate soţilor în cadrul interviului au vizat demonstrarea realităţii mariajului, cunoşterea partenerului de viaţă, precum şi viaţa în comun a celor doi. Toate aceste aspecte, au dus la concluzia că străinul a încheiat căsătoria de convenienţă, cu scopul de a eluda condiţiile de şedere pe teritoriul României şi de a obţine un document care să-i permită călătoria în alte state europene”, au transmis poliţiştii de la Imigrări.

Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au refuzat prelungirea dreptului deşedere temporară pe teritoriul ţării noastre. Pe numele femeii, a fost emisă o decizie de returnare prin care a fost obligată să părăsească ţara în termen de 30 de zile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro