Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o brăileancă pe lista răniţilor din clubul Colectiv

Pe lista brăilenilor răniţi în incendiul din clubul „Colectiv" a mai apărut un nume: Loredana Dărescu. Familia tinerei a făcut public acest lucru abia acum, printr-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, prin care cere sprijin financiar.
Încă o tânără brăileancă se află în stare gravă, la Spitalul de Arşi din Capitală, fiind internată încă din seara de 30 octombrie. Numele ei este Loredana Dărescu, are 29 de ani şi este fostă elevă a Grupului Şcolar Industrial „Constantin Brâncoveanu". S-a stabilit la Bucureşti de 7 ani, unde a reuşit să se angajeze la o companie multinaţională.
Starea ei este foarte gravă, potrivit surorii mai mici, Dorina: „Mama a fost la ea. Lori e plină de bandaje, nu poate vorbi. Ţinem legătura în permanenţă cu doctorii, iar dacă ei ne vor da ok-ul să o transferăm, o vom face", ne-a spus Dorina.
Rudele şi prietenii Loredanei au creat pe Facebook o pagină dedicată donaţiilor pentru brăileancă - „Donaţi pentru Loredana Dărescu", fiind publicate acolo toate datele necesare.
Categorie articol: 

Comentarii