Mergi la conţinutul principal

Încă o “dublă” în contul lui Bănel Nicoliţă

• liderul, CS Făurei este tot mai aproape de barajul de promovare în Liga a III-aPandurii Tudor Vladimirescu a câştigat meciul cu satelitul Daciei Unirea care a folosit jucători titulari de la prima echipă

 

După un start de meci echilibrat, Bănel Nicoliţă a realizat “dubla” în doar şase minute, iar liderul Ligii a IV-a, CS Făurei, conducea deja cu 2-0, în minutul 17. Formaţia manageriată de fostul internaţional stelist s-a impus cu 4-2 în partida cu Voinţa Vişani şi îşi păstrează avansul de 7 puncte faţă de a doua clasată, Viitorul Ianca, echipă care în runda a 7-a a trecut la limită, cu 3-2, de Voinţa Şuţeşti.

În play-out satelitul Daciei Unirea, pentru care au evoluat câţiva titulari de la prima echipă precum Cubleşan, Ciucureanu, Nicola, Puia, care se antrenează zi de zi pe Municipal, a pierdut cu 5-4, partida disputată la Tudor Vladimirescu, în faţa unei formaţii, Pandurii, ai cărei jucători vin doar sâmbăta la meci.

Echipa de juniori de la Viitorul Însurăţei s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la Gloria Movila Miresii, toate golurile gazdelor fiind marcate în repriza a doua.

După etapa a 7-a a turneului play-off, CS Făurei se menţine pe primul loc cu 37 puncte, locul al doilea este deţinut de Viitorul Ianca 30 puncte iar al treilea de ACSC Cazasu 27 puncte, cu menţiunea că ultimele două echipe au un joc mai puţin disputat. Pe primele trei locuri în play-out se află în ordine Pandurii Tudor Vladimirescu 25 puncte, Viitorul Însurăţei 22 puncte, Dunărea Tichileşti 16 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a din play-off:

Viitorul Ianca - Voinţa Şuţeşti 3-2 (1-1)

Necoară (min. 39), Durbacă (min. 53), Stoican (min. 78) / Crangă (min. 21, 50)

CS Făurei - Voinţa Vişani 4-2 (3-1)

B. Nicoliţă (min. 11,17), Baicu (min. 33), S. Nicoliţă (min. 77) / Sava (min. 38), Pungă (min. 88)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 7-a din play-out:

Pandurii Tudor Vladimirescu - Dacia Unirea II Brăila 5-4 (3-0)

Goleanu (min. 21), Simion (min. 30, 33, 65, 75) / Vişan (min. 64, 82), Cubleşan (min. 69), Ciucureanu (min. 89)

Viitorul Însurăţei - Gloria Movila Miresii 4-0 (0-0)

Roşu (min. 64), Marius Moldoveanu (min. 75), Antohe (min. 88), Pungă (min. 91).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro