Mergi la conţinutul principal

Încă o înfrângere în contul echipei HC Dunărea

• handbalistele pregătite de Dumitru Berbece au avut “benzină” doar pentru primele 20 de minute şi au pierdut cu 27-23 la Corona Braşov • în acest moment, retrogradarea este mai apoape decât obiectivul stabilit pentru acest sezon, locurile 1-6

 

HC Dunărea a pierdut cu 27-23 la Corona Braşov şi cu un singur punct după 6 etape rămâne pe locul al 12-lea în clasamentul Ligii Florilor. Formaţia brăileană a avut o prestaţie bună doar în primele 20 de minute, perioadă în care a condus pe tabela de marcaj, dar şi în finalul meciului, când antrenorul Dumitru Berbece le-a trimis în teren pe Cătălina Preda şi Diana Munteanu. Acestea au revigorat faza de atac, dar apărarea a gafat pe bandă rulantă şi doar intervenţiile portarului Maria Razun au mai limitat proporţiile înfrângerii. Şi portarul Tatalovic a avut intervenţii bune pentru echipa gazdă în repriza a doua. În acestă partidă, Corona şi-a trecut în cont 10 bare.

HC Dunărea a marcat primul gol al partidei prin Dache, Chiricuţă a egalat dar echipa brăileană a punctat prin Shutska şi Krnic şi s-a distanţat la două goluri, 3-1. Jocul a continuat să fie echilibrat până în minutul 21, când Shutska a egalat la 9-9. Chiper a adus Corona în avantaj, 10-9, apoi echipa gazdă a profitat de dubla inferioritate a formaţiei brăilene, Gheorghe şi Axinte fiind eliminate, şi din acest moment s-a distanţat treptat până la 15-10, în minutul 28, iar după primele 30 de minute Corona a avut trei goluri avans, 15-12, ultimele două goluri fiind marcate de Tudor şi Dache.

Repriza a doua nu a avut istoric. Cu Buceschi, Chiper şi Bucur greu de oprit în faza de atac, formaţia braşoveană a condus în permanenţă la o diferenţă liniştitoare în faţa unei adversare lipsite de idei pe semicercul advers şi cu o apărare fragilă. HC Dunărea s-a apropiat la două lungimi în minutul 42,17-19, dar zece minute mai târziu Corona conducea cu 24-17 şi partida era jucată. Preda şi Munteanu au schimbat ceva în atacul echipei vizitatoare dar nefiind susţinute de colegele lor nu au putut să întoarcă rezultatul. Corona s-a impus cu 27-23 şi visează la un loc pe podium în timp ce HC Dunărea este din ce în ce mai ameninţată cu retrogradarea.

 

Pentru HC Dunărea au marcat Iryna Shutska 5 goluri, Elena Dache 4, Nataşa Krnic 3, Cristina Gheorghe 2, Nicoleta Tudor 2, Cătălina Preda 2, Diana Munteanu 2, Alina Vătu 1, Diana Axinte 1, Ana Berescu 1, iar pentru Corona Braşov au înscris Buceschi 9 goluri, Chiper 7, Bucur 5, Ciuciulete 3, Tîrcă 2, Tămaş 2, Chiricuţă 1.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro