Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă o încercare la bacalaureat pentru 1.500 de candidaţi

La cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.500 de candidaţi, în perioada 11 - 15 iulie. Cei care doresc pot solicita recunoaşterea notelor de la sesiunile anterioare pe baza unei cereri. Nedepunerea cererii de recunoaştere a uneia dintre probele promovate într-o sesiune conduce la prescrierea dreptului de a solicita recunoaşterea notei iniţiale.

Pe 22 şi 23 august se vor evalua competenţele lingvistice de comunicare orală la limba română, iar pe 23 şi 24 august li se vor evalua candidaţilor competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Evaluarea competenţelor digitale este programată pentru zilele de 25 şi 26 august. Proba scrisă la limba română va avea loc pe 29 august, pe 31 august este planificată proba scrisă obligatorie a profilului, când candidaţii dau examen la matematică sau istorie, iar ultima probă scrisă, la alegere a profilului şi specializării, are loc pe 2 septembrie.

Afişarea rezultatelor preliminare va avea loc pe 4 septembrie, până la ora 16.00, contestaţiile urmând să se depună în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale se vor afişa pe 7 septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii