Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă două donaţii pentru Cristi

• ieri, la sediul redacţiei s-au strâns 320 lei şi 10 euro • până acum din donaţii făcute la redacţie a fost colectată suma de circa 12.200 lei plus 210 euro • donaţii se pot face în continuare la sediul nostru, str. Mihai Eminescu nr. 56 • fiecare gest contează!

 

Donaţiile pentru Cristian Filip, adolescentul de zece, continuă să sosească pe adresa redacţiei. Ieri, două brăilence cu suflet mare au venit să îl ajute pe adolescentul bolnav de cancer, iar în total s-au strâns 320 lei şi 10 euro. Prima donaţie a fost făcută de o pensionară de 78 de ani care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Aceasta a dăruit pentru Cristi 20 lei şi 10 euro şi i-a urat adolescentului să se facă bine cât mai repede. A doua donaţie, tot anonimă, a fost în valoare de 300 lei însoţită de mesajul “multă sănătate”.

De la începutul reluării campaniei de strângere de fonduri a cotidianului nostru s-au adunat din donaţiile făcute de voi 12.190 lei şi 210 euro. Mulţumim tuturor pentru gestul de generozitate şi gândurile frumoase!

În prezent, Cristi se recuperează la clinica din Turcia şi trebuie să urmeze şedinţe de radioterapie şi chimioterapie pentru a putea învinge lupta cu cancerul, iar pentru asta are nevoie de 23.500 euro, suma la care se ridică costurile tratamentului.

Dragi brăileni, ne-aţi arătat că se poate să fim solidari cu un copil aflat în mare suferinţă şi, de aceea, facem apel la solidaritate şi vă invităm în continuare să fiţi alături de Cristi şi să contribuiţi cu orice sumă, cât de mică, la recuperarea sa. Fiecare gest contează!

Donaţii se pot face la sediul redacţiei “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. De asemenea, cei care vor să îl ajute pe “adolescentul de 10” o pot face direct în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, ONG-ul care a fost alături de Cristi încă de la început. Conturile deschise sunt următoarele:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

Pentru că Asociaţia “Salvează o inimă” susţine mulţi copii cu malformaţii grave care au nevoie de ajutor, vă rugăm să specificaţi numele “Cristian Filip” atunci când donaţi. De asemenea, pe platforma asociaţiei se pot face donaţii direct prin firmă sau prin serviciul PayPal (sumele încep de la 2 euro).

Orice detalii legate de cum puteţi dona bani, chiar direct de acasă, prin calculator, găsiţi pe adresa:

https://salveazaoinima.ro/campaigns/cristian-filip/

De asemenea, reprezentanţii “AMdeco” s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru Cristi şi au adus mai multe produse personalizate la sediul redacţiei noastre. Cei care sunt interesaţi să cumpere un cadou pentru cineva drag şi să îl ajute în aceleaşi timp şi pe adolescentul bolnav de cancer, pot veni la sediul nostru de pe str. Mihai Eminescu nr. 56.

Noi îl putem ajuta să iasă învingător din lupta cu cancerul! Haideţi să nu rămânem indiferenţi şi să îl abandonăm acum, în cel mai cumplit moment al vieţii lui! Haideţi să luptăm pentru el şi să arătăm că se poate să fim solidari!

 

Implică-te şi donează! Cristi are nevoie de tine! URGENT!
Categorie articol: 

Comentarii