Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă doi traficanţi de canabis şi ecstasy reţinuţi de DIICOT, la Brăila

La data de 20.10.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.

 

În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada septembrie - octombrie 2020, inculpaţii au desfăşurat activităţi de procurare, cumpărare, deţinere, transport şi distribuire a unor droguri de risc şi de mare risc către consumatorii de pe raza municipiului Brăila.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Brăila au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 180 de comprimate ecstasy, un grinder, 9 telefoane mobile, precum şi sumele de 2.300 de euro şi 12.370 de lei.

La data de 21.10.2020, cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Categorie articol: 

Comentarii