Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Încă doi brăileni infectați cu COVID-19: unul este copil

* pe surse, ar fi vorba despre copilul și soțul asistentei de la Terapie Intensivă, care a fost testată în urmă cu câteva zile, iar rezultatul pozitiv COVID-19 * prefectul Cătălin Boboc nu a putut oferi informații despre identitatea brăilenilor infectați cu coronavirus, însă a confirmat că într-adevăr unul dintre cei doi pacienți este un copil * în total, județul Brăila a ajuns la 19 cazuri confirmate de COVID-19, dintre care 10 în care pacienții s-au vindecat și au fost externați

 

Încă doi pacienți confirmați cu noul coronavirus au fost astăzi confirmați la Brăila, dintre care unul este copil. Pe surse, ar fi vorba despre soțul și copilul asistentei de la Secția de Terapie Intensivă care fusese testată pentru virusul COVID-19, după ce se simțea rău, iar rezultatul a fost pozitiv. Contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, prefectul județului Cătălin Boboc nu a putut oferi informații despre identitatea noilor cazuri, însă a confirmat că într-adevăr unul dintre pacienți este un copil.

”Avem doi noi pacienți confirmați la Brăila: un adult și un copil. Avem un alt pacient vindecat și externat în această după-masă, după ce au venit rezultatele. De asemenea, mai avem un prim test negativ de la unul dintre medicii brăileni care lucrează la Galați. Urmează să vină și al doilea, probabil tot negativ, pentru că medicul este în regulă și probabil că va fi, de asemenea, externat. În privința copilului și al celuilalt adult cu coronavirus, se vor face anchetele, se vor extinde, vor mai fi testați și cei cu care au intrat în contact și care necesită această măsură. Din fericire, starea lor nu este una rea. Absolut toți pacienții sunt într-o stare bună”, a declarat Boboc.

Prefectul a subliniat că în momentul de față județul Brăila are 19 pacienți confirmați cu virusul COVID-19, dintre care 10 au fost vindecați și externați iar 9 se află încă internați în spital.
Categorie articol: 

Comentarii