Mergi la conţinutul principal

Încă 40 de locuri la Căminul de bătrâni «Sf. Petru şi Pavel»

Municipalitatea a inaugurat, ieri, anexa Căminului pentru persoane vârstnice "Sf. Petru şi Pavel", un spaţiu care dispune de 40 de locuri.
Proiectul a fost implementat de Primăria Brăila în cadrul POR 2007 - 2013, axa prioritară 1: "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere" şi a avut o durată de realizare de 27 de luni. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.800.451 lei, 1.429.635 lei reprezentând valoarea fondurilor nerambursabile şi 29.444 lei, o contribuţie proprie a beneficiarului.
Banii au fost investiţi pentru îmbunăţirea calităţii infrastructurii sociale prin reabilitarea şi modernizarea anexei Căminului pentru persoane vârstnice "Sf. Petru şi Pavel", din strada Zambilelor nr. 1A (fost nr.2), a calităţii vieţii persoanelor vârstnice, creşterea gradului de accesibilitate la serviciile sociale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale angajaţilor.
Astfel, un număr de 40 de persoane vârstnice, dependente şi semidependente, vor beneficia de servicii de găzduire pe perioadă nedeterminată, consiliere psihologică, asistenţă medicală şi îngrijire conform standardelor europene.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro