Mergi la conţinutul principal

Încă 32 de noi cazuri de coronavirus şi două decese la Brăila

* potrivit DSP Brăila, numărul de cazuri depistate la nivelul judeţului nostru de la începutul pandemiei se apropie de 700

 

 

Epidemia de coronavirus ia tot mai multă amploare în judeţul nostru. Prefectura anunţă că, ieri, 32 de noi cazuri au fost confirmate şi două decese, numărul total de cazuri de la începutul pandemiei ajungând la 694. Numărul pacienţilor internaţi în spital a ajuns la 219, 5 pacienţi fiind transferaţi din alte judeţe.

În ceea ce priveşte numărul deceselor, ieri, la Brăila erau înregistrate 20 de decese: 14 confirmate în Brăila, 4 din Galaţi, 1 din Tulcea şi 1 în Ialomiţa - transferate la Brăila. Totodată, erau 224 de persoane în carantină şi 40 în izolare la domiciliu.

Totodată, Prefectura anunţă că, în perioada 24-26 iulie, poliţiştii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 887 de persoane şi a 276 de societăţi comerciale. Au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 46.000 de lei, dintre care 92 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şI 71 în confirmitate cu prevederile Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acelaşi timp, vă informăm că poliţiştii brăileni au desfăşurat şi 10 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 431 de persoane şi oprite în trafic şi verificate 213 autovehicule, inclusiv mijloacele de transport în comun, fiind aplicate 118 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 47.835 de lei”, a mai transmis Prefectura Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro