Mergi la conţinutul principal

"În zilele în care sunt meciuri de fotbal sau handbal, CSM Comision va juca de la ora 13.30"


"Am analizat programul competiţional al echipelor divizionare din Brăila şi pentru a crea posibilitatea iubitorilor de sport să participe la meciurile de handbal şi fotbal, dar să vină şi la volei, am încercat să găsim soluţiile cele mai bune pentru toată lumea. Astfel, atunci când aceste meciuri se vor suprapune cu ale noastre, CSM Comision va urma să joace de la ora 13.30, iar această dorinţă a noastră urmează să o facem cunoscută şi federaţiei de specialitate", a declarat Ionel Antihi, vicepreşedintele echipei feminine de volei.

Dublă amicală Unic LPS Piatra Neamţ - CSM Comision Brăila

Pe bază de reciprocitate, la aproape o săptămână de la turneul de la Brăila, CSM Comision va susţine două teste de verificare la Piatra Neamţ, primul amical urmând a avea loc astăzi, cel de-al doilea vineri.
De la această acţiune a formaţiei brăilene lipseşte Sonja Car, voleibalista fiind plecată în Croaţia pentru a obţine viza de a evolua pentru gruparea de la Dunăre.

Voleibaliştii care au scris pagini de glorie pentru Brăila sunt alături de CSM Comision

Turneul desfăşurat în week-end-ul trecut a reprezentat pentru publicul brăilean şi o reîntâlnire cu acele persoane care au reprezentat ceva de-a lungul timpului în voleiul brăilean, fie că au fost jucători, jucătoare, antrenori sau arbitri.
Iar momentul în care Nuţi Trică, Traian Brandenburg sau Corneliu Burada au fost premiaţi de către Viorel Balcan, preşedintele clubului de volei feminin, CSM Comision a fost unul extrem de emoţionant pentru toţi.
Fostele glorii ale voleiului de la Dunăre au fost alături de noua formaţie feminină la acest turneu, dar au spus că vor susţine CSM Comision în tentativa sa de a promova pe prima scenă voleibalistică a ţării.
"A fost un gest de recunoştinţă pentru oamenii care au reprezentat ceva în voleiul brăilean. Respectăm efortul, pasiunea lor pentru volei şi sper ca împreună să readucem Brăila în prim-planul voleiului naţional", a punctat Viorel Balcan, preşedintele echipei CSM Comision.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro