Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În week-end, poliţiştii au aplicat 395 de sancțiuni în valoare totală de peste 860.000 lei

* oamenii legii au acţionat intens, la sfârşit de săptămână, tocmai pentru a preveni răspândirea Covid – 19, în acţiune fiind şi câinele de urmă * şoferii, pietonii şi bicicliştii au fost luaţi la întrebări, peste 300 de sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației

 

Acţiune în forţă a poliţiştilor brăileni, ajutaţi şi de câinele de urmă. La sfârşit de săptămână, oamenii legii i-au luat la întrebări pe şoferi, pietoni şi biciclişti. S-au dat peste 300 de amenzi pentru cei care nu au respectat Ordonanţele Militare.

Potrivit  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în perioada 24-26 aprilie, au fost executate peste 300 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor de deplasare în cazul a peste 2.400 de persoane și au fost supuse controalelor 125 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma acțiunilorr desfășurate, au fost aplicate 395 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 860.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 328 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militară nr. 3/2020.
De asemenea, polițiștii brăileni au desfășurat și 12 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate 2.142 de persoane, oprite în trafic și verificate peste 1.000 de autovehicule. Totodată, aceştia au constatat 148 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 330.000 lei.
Categorie articol: 

Comentarii