Mergi la conţinutul principal

În weekend, încă 12 cazuri Covid la Brăila

dacă vineri numărul cazurilor confirmate era de 228, luni s-a ajuns la  240, plus 12 decedaţi (9 Brăila şi 3 Galaţi) • totuşi, urmare a deciziei Curţii Constituţionale a României, luni, la Brăila erau 0 persoane în carantină şi 0 în izolare

 

Au fost înregistrate încă 12 cazuri Covid la Brăila, în acest weekend. Numai sâmbătă au fost confirmate alte 10 cazuri de îmbolnăviri. Dacă vineri numărul cazurilor confirmate era de 228, luni s-a ajuns la  240, plus 12 decedaţi (9 din Brăila şi 3 pacienţi aduşi de la Galaţi).

Potrivit informaţiilor transmise de la Prefectura Brăila, la data de 6 iulie, la nivelul judeţului Brăila erau confirmate 240 de cazuri, dintre care 71 de persoane mai erau internate. De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila au fost înregistrate 12 decese ( 9 Brăila, 3 Galaţi). După cum au transmis reprezentanţii Prefecturii Brăila, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale a României (CCR), luni, la Brăila erau 0 persoane în carantină şi 0 în izolare.

Numărul total al brăilenilor ieşiţi din carantină este 1.228, iar al celor ieşiţi din izolare este 12.214.

Sâmbătă, erau 238 de cazuri confirmate şi 11 decese, 9 din Brăila si 2 din Galaţi, adică încă 10 în plus faţă de vineri. Duminică, numărul bolnavilor  confirmaţi era acelaşi, dar a mai fost un deces în plus, fiind 77 de internaţi în total. Reamintim că, vineri, prefectul Cătălin Boboc a anunţat situaţia pacienţilor COVID-19 din Brăila, fiind 228 cazuri în total, adică opt cazuri noi faţă de ziua anterioară, plus încă două decese.

După cum v-am informat, în lista infectaţilor sunt şi doi poliţişti de la Arestul Poliţiei Brăila confirmaţi cu COVID – 19. Cei doi au fost internaţi pentru a beneficia de îngrijire medicală calificată, iar un al treilea se află în izolare la domiciliu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro