Mergi la conţinutul principal

În vreme de pandemie, un tânăr a furat alcool din supermarket şi apoi a reacţionat violent faţă de poliţişti

* un tânăr a fost prins în timp ce alerga pe o stradă din municipiu cu trei cutii care conțineau băuturi alcoolice, în valoare totală de 580 de lei * s-a constatat că acestea erau furate

 

 

Un tânăr a ajuns la spitalul de psihiatrie, după ce a devenit violent faţă de poliţiştii care l-au prins cu alcool furat. În cursul zilei de marţi, polițiștii l-au depistat, în flagrant, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani din Brăila, în timp ce alerga pe pe o stradă din municipiu cu trei cutii care conțineau băuturi alcoolice, în valoare totală de 580 de lei.

Întrucât tânărul a adoptat un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, față de acesta a fost luată măsura internării medicale  într-o unitate sanitară de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele trei cutii cu alcool  ar fi fost sustrase, cu puțin timp înainte, dintr-un supermarket. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020, privind restricțiile de circulație.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro