Mergi la conţinutul principal

În urma lui Băsescu a rămas un puternic damf de rachiu şi Dolce & Gabbana

Nu ştiu câţi dintre voi aţi avut curiozitatea să mergeţi să-l vedeţi live pe Băsescu, dar eu, unul, care am fost prezent la faţa locului, vă spun că n-am mai râs atât de tare cam de la dezbaterea organizată de Caruz, tot la Casa Tineretului. 
Mai întâi însă vreau să aplaud discursul d-nei Giana Pătraşcu, care şi-a reprimat cu pricepere pornirile de pesedist şi şi-a mărturisit neţărmurita dragoste faţă de întâiul fiu al ţării şi al PDL-ului, l-am numit aici pe dl. Preşedinte Traian Băsescu. L-aş aminti aici şi pe ministrul Comunicaţiilor Gabriel Sandu (ex-deputat de Brăila), dar mi-a devenit atât de antipatic acest individ, încât nici să-l iau la mişto nu mai am răbdare.

La final, după ce s-a terminat mitingul, iar Băsescu era deja în drum către alte oraşe vecine şi prietene, cum stăteam eu aşa, ca prostul, în Casa Tineretului, am simţit cum încep să mă usture ochii. Bre, deci atât de tare puţea a usturoi, încât ziceai că te afli într-un caltaboş imens, cam cât Caruselul Groazei. Nu mai zic despre duhoarea de rachiu puturos, care stătea mărturie că pe-acolo au trecut oameni gospodari, cu viză de flotant în cârciumă.

Şi imediat m-am gândit la Bunea Stancu, cel care, vă aduceţi aminte, spunea că nu va mai permite nimănui accesul în Casa Tineretului, după ce la dezbaterea lui Caruz s-a trezit cu o basculantă de coji de seminţe în sală. Nici nu vreau să mă gândesc cât au pătimit bietele femei de serviciu ale lui Stancu până au reuşit să adune cu mătura tot damful de trăscău asezonat cu mirosurile fine de apă de toaletă Dolce & Gabbana rămase de la potentaţii portocalii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro