Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În următorul week-end, se reiau competiţiile organizate de AJF Brăila

• Liga a IV-a începe pe 9 martie, aşa cum s-a stabilit în Adunarea Generală AJF • duminică, 10 martie, au loc şase meciuri din etapa a 3-a a Cupei României - faza judeţeană • pe 23 şi 24 martie se dispută etapele programate în Liga a V-a

 

Conform tradiţiei, cu o săptămână înaintea reluării competiţiilor pe care le organizează, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila (AJF) îi invită pe conducătorii cluburilor din Liga a IV-a şi a V-a la o şedinţă în cadrul căreia sunt puse la punct o serie de aspecte privind buna desfăşurare a meciurilor care mai sunt de disputat în cele două eşaloane, precum şi în etapa judeţeană a Cupei României, programate în această primăvară.

Adunarea Generală a avut loc sâmbăta trecută la sediul AJF de la sala Polivalentă şi cu acest prilej s-a stabilit caledarul fotbalistic judeţean de primăvară.

Astfel, Liga a IV-a se reia sâmbătă, 9 martie, cu etapa a 14-a.

Duminică, 10 martie au loc meciurile din etapa a 3-a a fazei judeţene a Cupei României la fotbal după următorul program:

Gloria Movila Miresii - Dinamo Salcia Tudor

Viitorul Cireşu - Recolta Ciocile

Tricolorul Lanurile - Tractorul Viziru

Dunărea Gropeni - Dinamic Unirea

ACSC Cazasu 2 - Siretul Vădeni

Viitorul Ianca 2 - Voinţa Făurei Sat

Voinţa Găiseanca stă.

Câştigătoarele din cele şase partide şi Voinţa Găiseanca vor participa pe data de 27 martie, alături de echipele din Liga a IV-a, la etapa optimilor de finală ale Cupei României - faza judeţeană.

Pe data de 17 martie se dispută cinci partide, restanţă, din Liga a V-a după următorul program:

Recolta Ciocile - Victoria Deduleşti

Înfrăţirea gemenele - ACSC Cazasu 2

Spicul Râmnicelu - Gloria Movila Miresii

Voinţa Găiseanca - Voinţa Făurei Sat

AS Jirlău - Viitorul Cireşu

Campionatul Ligii a V-a se reia pe data de 23 şi 24 martie, sâmbătă urmând a avea loc meciurile din prima serie, duminică, cele din Seria a 2-a şi a 3-a.

“Au fost stabilite datele la care se vor relua competiţiile pe care le organizează AJF Brăila. În Liga a IV-a mai sunt de disputat cinci etape, după care primele cinci clasate vor participa la turneul play-off, celelalte patru la turneul play-out. Perioada de transferuri se încheie la Liga a IV-a pe data de 7 martie, iar la Liga a V-a, pe 21 martie”, ne-a declarat Mihai Ianoş, secretarul AJF Brăila.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii