Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În primul meci oficial pe teren propriu din 2019, Dacia Unirea joacă cu Academica Clinceni

• partida are loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Municipal • în această săptămână, formaţia brăileană a semnat cu Tiberiu Andrei Subţirică, un jucător de 20 de ani format la Luceafărul Brăila

 

Din lotul de jucători pe care Florentin Petre urma să-l primească în această săptămână, doar un singur jucător reprezintă o certitudine pentru Dacia Unirea, în perspectiva partidei cu Academica Clinceni de sâmbătă, 2 martie.

Este vorba despre mijlocaşul Tiberiu Andrei Subţirică, jucător în vârstă de 20 de ani, care în prima parte a sezonului 2018-2019, a jucat în Liga a III-a, la CS Afumaţi. Fotbalistul format la Şcoala de Fotbal Luceafărul Brăila a mai evoluat în scurta sa carieră la CS Dinamo şi Conpet Cireşu.

Conform unor surse din cadrul clubului, luni, la stadionul Municipal au venit alţi trei jucători, dintre care doi de alte naţionalităţi, de la Farul şi unul de la Piatra Neamţ. Informaţia a fost confirmată de antrenorul principal al Daciei Unirea, însă tehnicianul nu a divulgat numele jucătorilor.

În această campanie de achiziţii, Dacia Unirea a mai semnat şi cu Jean Prunescu, un fundaş de 29 de ani, împrumutat de la Petrolul Ploieşti, cu Alex Sahru, mijlocaş de 21 de ani care a evoluat şi la Aerostar, cu fundaşul Mihai Muşea de 25 de ani care vine de la AFC Odorheiu Secuiesc, cu portarul Iulian Moldoveanu de 19 ani, de la SR Braşov, cu mijlocaşul Alexandru Izmană de 22 de ani de la CSM Şcolar Reşiţa şi cu portarul Austin Rogers de 23 de ani, de la  Ulaanbaatar City (Mongolia).

Cu aceşti jucători şi cu juniorii din propria pepinieră, Dacia Unirea va aborda sâmbătă, 2 martie, de la ora 11.00, meciul de pe Municipal, cu Academica Clinceni, formaţie aflată pe locul al doilea în clasamentul Ligii a II-a. O partidă contând pentru etaspa a 23-a a acestul eşalon fotbalistic.

Un meci dificil pentru echipa brăileană, şansele ca trupa antrenată de Florentin Petre să obţină un rezultat pozitiv fiind nule.

 

Programul etapei a 23-a:

Vineri, 1 martie

FC Argeş - Chindia Târgovişte, ora 17:30

Sâmbătă, 2 martie

ACS Poli Timişoara - Luceafărul Oradea, ora 11:00

Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni, ora 11:00

SSC Farul Constanţa - Sportul Snagov, ora 11:00

Daco-Getica Bucureşti - CS Baloteşti, ora 11:00

CS Mioveni - Pandurii Târgu Jiu, ora 11:00

Aerostar Bacău - Energeticianul, ora 11:00

Ripensia Timişoara - UTA Arad, ora 14:00

Duminică, 3 martie

Petrolul Ploieşti - Metaloglobus Bucureşti, ora 14:00

Luni, 4 martie

Universitatea Cluj - ASU Politehnica Timişoara, 17:30
Categorie articol: 

Comentarii