Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În prima zi a primăverii, şoferiţele au fost întâmpinate cu flori de poliţişti

• vineri, încă de la primele ore ale dimineţii de 1 Martie, poliţiştii “înarmaţi” cu buchete de flori le-au întâmpinat pe doamnele şi domnişoarele aflate la volan • şoferiţele au privit şi sfaturi preventive care să le ajute să se ferească de accidente

 

De 1 Martie, poliţiştii le-au “amendat” din nou cu flori pe şoferiţe. Devenită deja tradiţie, activitatea poliţiştilor brăileni de a întâmpina în trafic doamnele şi domnişoarele s-a desfăşurat încă de la primele ore ale dimineţii de 1 Martie.

Prima zi de primăvară a oferit poliţiştilor un bun prilej de a felicita doamnele şi domnişoarele aflate în drum spre serviciu sau spre şcoală şi de a le întâmpina cu zâmbete, bucurie şi flori. “Activitatea a avut drept scop prevenirea implicării femeilor în evenimente rutiere sau în alte infracţiuni, ale căror victime sunt cu preponderenţă. Poliţiştii rutieri, în parteneriat cu Brăila Mall, au oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături, la locul de muncă, în trafic sau pe stradă, flori şi recomandări, de care să ţină cont atunci când se află în trafic, pentru a preveni implicarea lor în accidentele rutiere, ale căror urmări pot fi foarte grave”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cu acest prilej, poliţiştii de prevenire au transmis doamnelor recomandări şi sfaturi pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de violenţă domestică. A fost promovat, totodată, şi ordinul de protecţie provizorie care, începând cu luna decembrie a anului trecut, poate fi emis de către poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila urează tuturor brăilencelor: “O primăvară minunată! La Mulţi Ani!”
Categorie articol: 

Comentarii