Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În numai două zile, 17 şoferi au rămas fără permis

În acest week-end, poliţiştii rutieri au ieşit la vânătoare pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ, aplicând peste 160 de amenzi şi lăsând fără permis mai mulţi şoferi certaţi cu legea. Un şofer brăilean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan.
Astfel, în zilele de 12 şi 13 august, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comiterii infracţiunilor şi contravenţiilor rutiere. "Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 45.397 de lei, au ridicat în vederea suspendării 17 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare", a precizat agent principal Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Vineri, în plasa poliţiştilor a picat şi un şofer care s-a încumetat să se urce la volan, deşi consumase băuturi alcoolice. La ora 19.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un brăilean de 38 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Aleea Mugurilor, din Brăila, având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică care depăşea limita legală. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal, conform OUG 195/2002, republicată.
Categorie articol: 

Comentarii