Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În locul plăcuţelor de înmatriculare avea coli de hârtie

* poliţiştii l-au depistat în trafic pe un brăilean de 51 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată * acesta avea montate pe maşină, în locul plăcuţelor de înmatriculate, coli de hârtie cu numărul vehiculului *

 

 

Şoferul unei autoutilitare şi-a pus coli de hârtie, în loc de numere de înmatriculare. Poliţiştii l-au oprit în trafic şi au constatat că el avea mai multe probleme cu legea.

La data de 17 octombrie, la ora 18.40, poliţiştii din Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat de 51 de ani, din localitatea Dudeşti, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Tătaru. “Poliţiştii au observat faptul că acesta avea montate pe maşină, în locul plăcuţelor de înmatriculate, coli de hârtie, având înscrise pe acestea numărul vehiculului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoutilitarei în cauză i-au fost reţinute, în ziua de 02 octombrie, certificatul de înmatriculare, împreună cu plăcuţele de înmatriculare”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,21 mg/l, fiind sancţionat contravenţional cu amendă. Ca măsură complementară, i-a fost reţinut şi permisul de conducere.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.
Categorie articol: 

Comentarii