Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În loc să dea bani pe cadouri, plătesc amenzi. Peste 40 de soferi lăsaţi fără permis

în ultima săptămână, poliţiştii au continuat controalele pe arterele de circulaţie şi au prins peste 400 de conducători auto care circulau după propriile legi • unii au scăpat cu amenzi, însă alţii au fost mai ghinionişti

 

Febra sărbătorilor îi împinge pe mulţi conducători auto la acţiuni necugetate pe şosele. Mulţi bagă viteză şi dau aparatele radar peste cap. Încasează amenzi şi rămân fără permis. Ultima săptămână i-a cam lăsat fără bani pe mulţi participanţi la trafic.

În perioada 3 - 9 decembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate 415 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 41 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare.

 
Categorie articol: 

Comentarii