Mergi la conţinutul principal

În goana după fotolii parlamentare, PPDD s-a lăsat înghiţit de UNPR

Conferinţa naţională a UNPR şi Congresul PPDD, reunite în şedinţă comună, au aprobat în unanimitate, ieri, fuziunea prin absorbţie cu fosta formaţiune a lui Dan Diaconescu. „UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. şi cred că am fost inspiraţi când am spus că este un proiect politic al interesului naţional al României. Interesul naţional, patriotismul - te naşti cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România", a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.
Acesta a precizat că formaţiunea sa avea înaintea fuziunii 358.000 de membri înscrişi la Tribunal şi că în ultimele două luni s-au mai înscris peste 70.000 de români. Oprea a făcut o comparaţie cu cifrele PSD (500.000 de membri) şi ale celorlalte partide (100.000 fiecare).
„Cu dumneavoastră, în momentul de faţă, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizaţii UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat şi pe care împreună trebuie să-l aplicăm", a adăugat Oprea.
El a subliniat în discursul său că UNPR trebuie să rămână la guvernare. „Este un partid al statului român, este un partid al României şi vom dovedi acest lucru. Trebuie, încet dar sigur, să decantăm în conştiinţa publică românească ceea ce înseamnă UNPR, ceea ce înseamnă seriozitatea. Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România şi să facem o singură echipă. Cine doreşte stabilitate, securitate şi seriozitate să vină la UNPR, aşa putem să strângem un milion de membri de partid. ştiu că este greu, dar o să reuşim", a susţinut Gabriel Oprea.
Alături de preşedintele UNPR, la conferinţă au fost prezenţi liderii partidului, parlamentari UNPR, preşedinţi de organizaţii şi membri ai partidului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro