Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În faţa instanţei, pentru că a condus băut

brăileanul Adrian Claudiu B. a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, după ce în septembrie, acesta a condus autoturismul Opel Astra având o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Adrian Claudiu B., de 27 de ani, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

După cum se arată în rechizitoriu, la data de 9 septembrie 2017, ora 02.28, lucrătorii de poliţie care acţionau pe Bulevardul Dorobanţilor, au oprit în trafic autoturismul Opel Astra, care circula din direcţia Calea Galaţi, cu viteza de 82 km/h. La volan a fost identificat inculpatul Adrian Claudiu B., iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,84 mg/l. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge şi stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind audiat, inculpatul a povestit că a mers cu un prieten la o terasă din municipiu, pe strada Vadu Schelei, unde a consumat 6 beri la sticlă de 330 ml. Pe drumul de întoarcere, şoferul a fost oprit de poliţişti, în zona intersecţiei Bulevardului Dorobanţilor cu strada Graţiei, întrucât circula cu viteză peste limita legală. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Brăila, în vederea soluţionării.
Categorie articol: 

Comentarii