Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În etapa a 24-a, Sportul Chiscani joacă astăzi cu Axiopolis Cernavodă

• CS Făurei va evolua tot pe teren propriu, dar cu Înainte Modelu • ambele partide se desfăşoară astăzi, 20 aprilie, de la ora 17.00

 

Echipele din Liga a III-a din judeţul Brăila au meciuri importante în etapa a 24-a, unele ale căror rezultate pot produce modificări semnificative în clasamentul Seriei a II-a.

Aflată pe locul al 13-lea, cu 19 puncte, Sportul Chiscani are nevoie de un succes astăzi în partida cu Axiopolis Cernavodă, iar dacă va câştiga, formaţia pregătită de Adrian Baldovin poate urca până pe poziţia a 10-a. Asta ţinând cont de faptul că FCSB 2, Agricola Borcea şi CS Medgidia au adversare mult mai bine cotate valoric în această rundă. Victoria o poate menţine pe Sportul Chiscani în lupta pentru menţinerea în acest eşalon, dar pe o poziţie aproape de jumătatea clasamentului.

În tur, Sportul Chiscani s-a impus cu 3-1 la Axiopolis Cernavodă, golurile victoriei fiind marcate de Alin Radu, Zaharia şi Iordache.

CS Făurei, locul al 9-lea, joacă pe teren propriu cu Înainte Modelu, formaţie aflată pe poziţia a 6-a. Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă are o adversară incomodă însă cu toate acestea porneşte cu prima şansă la victorie în acest joc.

Partida tur disputată la Modelu s-a încheiat cu victoria cu 2-1 a formaţiei din Făurei, golurile fiind marcate de Puşcaşu şi Drezaliu.   

Toate partidele încep la ora 17.00, excepţie face doar meciul de la Afumaţi care are loc de la ora 14.00.

 

Vineri, 19 aprilie

FC FCSB 2 - Progresul Spartac

Delta Dobrogea Tulcea - SC Popeşti Leordeni 0-3

Sâmbătă, 20 aprilie

CS Afumaţi - Fotbal Club Rapid   

ACSM Olteniţa - Agricola Borcea

CS Medgidia - Unirea Slobozia

CS Făurei - Înainte Modelu

Sportul Chiscani - Axiopolis Sport Cernavodă

CS Tunari stă.    
Categorie articol: 

Comentarii