Mergi la conţinutul principal

În etapa a şaptea CF Brăila joacă la satelitul Ceahlăului

Pentru echipa fanion a oraşului Brăila urmează o săptămână de foc, cu trei partide dificile.
Astăzi, CF Brăila evoluează la Ceahlăul II Piatra Neamţ, marţi, în prima etapă intermediară a turului va juca pe Municipal cu Oţelul II Galaţi şi vineri, tot pe teren propriu cu actuala lideră a seriei întâi Petrotub Roman.Dacă vor obţine maximum de puncte după aceste trei întâlniri, elevii lui Vasile Darie pot prelua şefia grupei.
Prima confruntare se va deruala astăzi cu Ceahlăul II la Piatra Neamţ. Înaintea disputei directe gazdele de astăzi se află pe locul al 15-lea, însă au un meci mai puţin disputat, iar brăilenii ocupă locul secund cu 16 puncte acumulate.
Ca toate echipele satelit şi adversara de astăzi a brăilenilor va beneficia de aportul unor jucători care evoluează şi în primul eşalon, însă jucătorii CF-ului traversează o perioadă foarte bună şi au ca unic obiectiv victoria.
CF Brăila a plecat joi, în jurul orei 13.00 spre Piatra Neamţ, antrenorii grupării de la Dunăre fiind liniştiţi de această dată pentru că toţi jucătorii sunt valizi.
"Vine o serie de trei jocuri dificile, însă obiectivul este clar, obţinerea tuturor punctelor puse în joc. Deocamdată, vorbim despre prima confruntare, cea de la Piatra Neamţ, unde vizăm un nou succes. Va fi un meci destul de greu, sunt convins de acest lucru, însă dacă vom aborda jocul cu seriozitate, cu gândul la victorie nu avem cum să nu ne îndeplinim obiectivul", a declarat Vasile Darie.
Partida de pe stadionul Bradul începe la ora 15.00 şi este condusă de o brigadă de arbitri din Târgu Mureş formată din Laszlo Istvan, iar observatori sunt Anton Heleşteanu Anton şi Emil Lupulescu, ambii din Iaşi.


Viitorul Ianca se deplasează la ACS Berceni, iar Viitorul Însurăţei la Callatis Mangalia

Celelalte două reprezentante ale judeţului Brăila au adversare mult mai bine clasate decât ele.
Nou promovata Viitorul Ianca, aflată înaintea etapei a şaptea pe locul al 14-lea, cu doar 6 puncte, va juca astăzi pe terenul echipei de pe poziţia a treia, ACS Berceni, o grupare în rândul căreia se regăsesc o serie de jucători experimentaţi.
Cu moralul refăcut după victoria reconfortantă din runda anterioară, jucătorii echipei Viitorul Însurăţei abordează cu optimism partida din deplasare cu Callatis Constanţa, grupare aflată pe locul al 5-lea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro