Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În doi ani România va alcătui o echipă puternică

"Am făcut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou, Râpă, Papp, Gardoş, Latovlevici - trei dintre ei au jucat la echipa de tineret anul trecut - cu Mureşan şi Bourceanu, doi jucători echilibraţi la mijlocul terenului, cu Torje, un jucător vivace... Dacă vom continua în acest fel şi dacă vor mai apărea jucători noi, în doi ani de zile vom alcătui o echipă puternică. Prin astfel de meciuri încrederea, valoarea, nivelul de creştere al jucătorilor vor fi deosebite. Vom juca cu Argentina, Franţa, este posibil cu Uruguay. Noi încercăm să asigurăm atât o bancă tehnică valoroasă, cât şi partide prin care echpa naţională să crească, dar trebuie să avem răbdare, ca după doi ani şi jumătate să ne fixăm un obiectiv foarte clar, acela de a merge consecutiv la turnee finale europene şi mondiale", a spus Sandu.
Şeful FRF spune că se teme mai mult de următorul meci amical, cel cu Paraguay, în care fotbaliştii români ar putea acuza o oboseală mai mare: "Nu mi-a fost teamă de acest meci, mai mult mi-e frică de meciul cu Paraguay, pentru că va interveni această problemă a fusului orar şi oboseala acumulată la un final de sezon".
Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri dimineaţă, cu scorul de 1-0, de selecţionata Braziliei, într-un meci amical disputat la Sao Paulo, în care atacantul Ronaldo s-a retras din naţionala braziliană.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Fred, în minutul 23.
Tricolorii vor evolua sâmbătă, la Asuncion, împotriva reprezentativei Paraguayului, tot într-o partidă amicală.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii