Mergi la conţinutul principal

În curând, va demara procesul de reabilitare a casei "Petre Ştefănescu Goangă"

Săptămâna viitoare ar putea demara procesul de reabilitare a casei "Petre Ştefănescu Goangă". Consilierii municipali au aprobat ieri, în cadrul unei şedinţe de îndată a CLM Brăila, un proiect de hotărâre care vizează cheltuielile eligibile şi neeligibile legate de finanţare. Concret, a mai apărut un plus de cheltuieli, datorită modificării TVA-ului de la 19 la 24%. "Deoarece bugetul proiectului a suferit o serie de modificări în faza de evaluare tehnică şi financiară, iar prin O.G. nr.58/2010 s-a modificat cota TVA la 24%, se impune modificarea corespunzătoare a proiectului de hotărâre conform propunerii cuprinse în raportul comun de specialitate al Direcţiei Finanţelor Publice Locale şi Direcţiei Strategii, Programe, Proiecte de Dezvoltare, Relaţii Internaţionale", se arată în actul proiectului.

Reamintim că proiectul "Reabilitare Casa Petre Ştefănescu Goangă" face parte din Planul intregrat de dezvoltare urbană a municipiului Brăila. Valoarea totală a proiectului este de 1,79 milioane de lei, contribuţia proprie a municipalităţii fiind de 30.237 lei, adică 2% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro