Mergi la conţinutul principal

În Covasna şi Harghita UDMR este la guvernare

Replica lui Marko a fost că percepe aceste prezenţe ca pe un parteneriat, şi nu o competiţie.

"Împreună cu colegii mei am fost la o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni, unde am clarificat că nu în competiţie în UDMR, ci în parteneriat cu UDMR concepe şi domnia sa impunerea în continuare a unor proiecte de dezvoltare infrastructurală în cele două judeţe (...) şi vom încerca să avem un parteneriat cu miniştrii, cu guvernanţi şi nici nu se poate altfel, fiindcă, vrem nu vrem, indiferent dacă UDMR este la guvern sau în opoziţie, în aceste judeţe noi suntem la guvernare, fiindcă noi conducem administraţiile locale", a declarat, joi, în Covasna, Marko Bela.

El a completat că acest statut al UDMR în cele două judeţe include şi o responsabilitate, o răspundere pentru cetăţenii lor. De altfel, liderul UDMR a completat că, indiferent care ministru are o ofertă pentru secui, pentru maghiarii din România, în sensul dezvoltării, este foarte bine, iar până acum singura formaţiune care a avut o ofertă şi un program pentru maghiari a fost UDMR.

Preşedintele UDMR Marko Bela a participat joi, la Centrul de Studii Europene de la Arcuş, judeţul Covasna, la o întâlnire a grupurilor parlamentare UDMR şi la o audienţă publică. La întrunire s-au adunat în jur de 20 de parlamentari ai Uniunii şi directori de deconcentrate susţinuţi de UDMR.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro