Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În ce zi ating britanicii nivelul maxim de fericire din acest an

Combinaţia "magică" 6-7-8, reprezentând a şasea zi, la ora 7.00 seara, în a opta lună a anului, este considerată de psihologi ca fiind reprezentarea perfectă a unei vieţi lipsite de stres, citat de express.co.uk.
Potrivit unui studiu recent, 6 august este cea mai fericită zi din an pentru britanici, care încep să zâmbească şi să se relaxeze începând cu ora locală 19.00. August este luna preferată a britanicilor, datorită sărbătorilor şi a numărului mare de zile însorite.
Într-un studiu realizat pe 10.000 de persoane, de grupul care emite cardul de loialitate Nectar în Marea Britanie, 35% dintre participanţi consideră că sâmbătă este cea mai fericită zi din săptămână, iar 20% dintre respondenţi au spus că august este cea mai frumoasă lună a anului. Oamenii încep să se relaxeze începând cu ora 19.00, sâmbătă, iar 33% dintre respondenţi au spus că intervalul cuprins între orele 18.00 şi 21.00 reprezintă cea mai fericită parte din ziua respectivă.
Profesorul Geoff Beattie, de la Universitatea Manchester, coordonatorul studiului, consideră că ora 19.00 dintr-o zi de sâmbătă din luna august "reprezintă momentul din viaţă la care aspiră toţi oamenii - relaxare, vreme bună şi compania plăcută a prietenilor şi familiei".
Potrivit profesorului Beattie, deşi aceste caracteristici sunt valabile şi pentru ziua de duminică, "oamenii se gândesc la munca de la birou, de luni, şi acest lucru le diminuează starea de bună dispoziţie".
Categorie articol: 

Comentarii