Mergi la conţinutul principal

"În cazul în care cluburile cer arbitri străini, o să le susţin până la capăt"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că prestaţiile arbitrilor români în primele 3 etape ale Ligii I au fost "dezastruoase", iar dacă echipele vor cere brigăzi din străinătate, el le va susţine în acest demers.

"Arbitrajele din acest început de campionat au fost dezastruoase, chiar dacă etapa din acest sfârşit de săptămână a fost mai liniştită. Cluburile pot face cerere către LPF că vor arbitri străini, iar noi mergem în Comitetul Executiv al FRF. Dacă acolo se aprobă acest lucru, CCA trebuie să se conformeze. Dacă le convine bine, dacă nu, pleacă. Eu sunt alături de cluburile mele în orice situaţie. Au şi conducătorii dreptate, iar dacă cer străini, e o problemă", a spus Dragomir.

Preşedintele LPF a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare partidele din cupele europene şi speră ca măcar 4 din cele 5 echipe româneşti să acceadă în grupele competiţiilor europene. " Cred că FC Timişoara va avea cel mai greu adversar. Chiar am urmărit ultimul meci din campionat al lui VfB Stuttgart şi au o echipă foarte bună. Pe cei de la FC Vaslui i-am văzut cu FC Braşov, au jucat bine şi chiar m-aş bucura să treacă de AEK Atena. Dinamo e echipă serioasă, nu văd să se împiedice de Slovan Liberec. Avem un campionat puternic, între primele 7 din Europa", a precizat oficialul.
Acesta a adăugat că situaţia de la Steaua nu e una anormală, pentru că " dacă la Steaua nu sunt probleme, nu merge treaba bine". Preşedintele LPF este de părere că roş-albaştrii nu vor avea probleme în dubla din cupele europene cu irlandezii de le Saint Patrick's.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro