Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

În căutarea viitorilor poliţişti

tinerii dornici să se înscrie la instituţiile de învăţământ postliceal, unde sunt disponibile 1.600 locuri, sunt aşteptati să îşi depună dosarele la sediul IPJ Brăila • dosarul complet trebuie depus până la data de 14 decembrie, concursul fiind programat anul viitor

 

Şcolile de agenţi de poliţie îşi aşteaptă candidaţii. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila desfăşoară, în perioada imediat următoare, activităţi de recrutare şi selecţie a candidaţilor în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea ianuarie 2019.

Astfel, la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”- Câmpina  sunt 1.300 de locuri, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca – 300 de locuri. Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi.

Activităţile privind procedura de admitere sunt structurate în trei etape:

ETAPA 1 de selecţie – se realizează la unităţile care au recrutat candidaţii şi presupune organizarea şi desfăşurarea evaluării psihologice şi a examinării medicale;

ETAPA a II-a de selecţie – eliminatorie, se realizează la instituţiile de învăţământ şi presupune organizarea şi desfăşurarea contravizitei medicale şi verificarea aptitudinilor fizice;

ETAPA a III-a de selecţie – presupune organizarea şi desfăşurarea probei de verificare a cunoştinţelor - la instituţiile de învăţământ.

Înscrierea şi depunerea dosarelor în volum complet se face în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 11.30 – 15.30, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Brăila, situat în municipiul Braila, str. Mihail Sebastian, nr. 10 - 12, jud. Brăila.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la sediul instituţiei (în intervalul orar sus menţionat) sau la telefon 0239/606100, interior 20111.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 14 decembrie 2018, ora 16.00.                  

Candidaţii sunt rugaţi să consulte permanent pagina de internet a inspectoratului, unde vor fi afişate periodic date şi informaţii privind activităţile în legătură cu recrutarea şi selecţia: http:www.br.politiaromana.ro./Admitere ianuarie 2019.

Tematica şi bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaţilor şi planificarea probelor de concurs se afişează pe site-ul oficial al fiecărei instituţii de învăţământ, care trebuie consultat permanent.

Site-urile oficiale ale instituţiilor de învăţământ :

1. Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” - http://www.scoalapolitie.ro; e-mail:campina@scoalapolitie.ro

2. Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” - http://www.scoalapolcj.ro; e-mail: scoala.cluj@cj.politiaromana.ro
Categorie articol: 

Comentarii